e-Business Oplossingen op maat van uw bedrijf

We begrijpen dat ieder bedrijf zijn aankoopproces anders wenst te organiseren. Outilac – De Munter wil als gespecialiseerde toeleverancier van gereedschappen aan bedrijven dan ook een menukaart aan e-Business oplossingen aanbieden.

We beschouwen het als onze uitdaging om via deze menukaart uw aankoopproces te ondersteunen en waar mogelijk de efficiëntie te verhogen.

Rollen en rechten

Rollen en rechten

U heeft verschillende aankoopprofielen in uw organisatie? Wij stellen dit voor u in via een flexibel rollen & rechten systeem.

MEER WETEN !

Prijzen op maat

Klantartikelnummers

Werk met uw eigen artikelcodes in de Outilac – De Munter webshop.


Snel bestellen

Snelingave

U kent de artikelcodes en aantallen die u wenst te bestellen? Gebruik de snelingave!

MEER WETEN !

Voorraad

Opladen excel bestand

U hebt de artikelcodes en aantallen die u wenst te bestellen in een bestand? Plak uw bestand in een Excel en gebruik de functie “Opladen Lijst”!

24u levering

Bestellijsten

U wenst het bestellen van vaak terugkerende bestellingen te vereenvoudigen? Maak gebruik van ‘Mijn lijsten’!


Barcode scanning

Barcode scanning

U wenst uw voorraad aan te vullen op basis van een visuele controle? Druk barcode etiketten af via de Outilac – De Munter webshop of druk uw eigen etiketten af en gebruik de barcode scanning functionaliteit.

Barcode scanning

Webservices

Wenst u te bestellen vanuit uw eigen administratief systeem? Bespaar tijd en gebruik de Outilac – De Munter webservices om alle data uit de webshop te integreren.