Levering van een bedrijfsklare educatieve workshop - Outilac-De Munter

Onderwerp : levering van een belangrijke educatieve workshop sleutel op de deur in de specialiteit 'onderhoud van lichte voertuigen'

Bestemming : professioneel trainingscentrum in Afrika

Van de studie tot de inbedrijfstelling :

Outilac - De Munter beheert alle aspecten van een aanbesteding : zowel wat betreft de analyse van de aanbesteding, als het administratieve gedeelte, de technische en financiële aanbieding, de speciale toebehoren, de bestelling, een inspectie voor levering, het laden van vrachten en verzending, vervoersdocumenten en de betaling, aankomst in de haven van bestemming, installatie, inbedrijfstelling en trainingsprogramma, definitieve goedkeuring door de klant.

Specifiek geleverde uitrustingen

  1. Peugeot motor, gebruiksklaar
  2. Chassis van een voertuig
  3. Tweede hands auto merk Peugeot, gepersonaliseerd als didactisch leermiddel
  4. Snijgereedschap
  5. Didactische trainingsmiddelen
  6. Stel echte auto-onderdelen
  7. Complete software voor het bekijken van een volledig werkende motor, van de injectie, van de koppeling, van de remmen, de benzine meter of andere componenten

Laden en verzending

We maken gebruik van lege containers geplaatst door onze transporteurs. Het vullen van containers is de verantwoordelijkheid van onze magazijniers. In de loop der jaren, hebben ze een ruime ervaring opgedaan in het beheer van de planning, complexe belastingen, optimalisering van de ruimte in de container.

Definitieve goedkeuring door de klant

Bij de aankomst van het gereedschap op de aangewezen locaties, worden de goederen door de klant gecontroleerd om zich te verzekeren dat deze geleverd werden in overeenstemming met het contract.

Onze technici kunnen dan verder gaan met de installatie en inbedrijfstelling van diverse materiaal. Pas daarna gaan we over tot de uitvoering van de lerarenopleiding.

De training centra zijn nu operationeel.