You are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site.

Over Outilac - De Munter

Uw partner in gereedschap en industriële toeleveringen.

Actief in de wereld van de gereedschappen sinds 1936 en 1948 hebben de bedrijven Charles De Munter en Outilac zich aangesloten bij de belangrijke Belgische groep Buildmat om alzo hun verankering op de mark te versterken en klaar te zijn voor de huidige en toekomstige uitdagingen.

Sinds 1 Juni 2018 werd er een nieuwe entiteit opgericht : Outilac – De Munter

Tot uw dienst...

Wij zijn meer dan alleen een leverancier, Outilac – De Munter is uw partner.

Uw vragen en verzoeken worden in aanmerking genomen. Onze primaire taak is om u beter te begrijpen en alzo te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Het materiaal dat wij aanbieden is afgestemd op elk specifiek verzoek van onze klanten, dit op basis van het uiteindelijke gebruik van deze gereedschappen.

Een breed assortiment

Dankzij meer dan 70 jaar ervaring kent Outilac - De Munter heel veel leveranciers en producten.

Deze ervaring laat ons toe u een compleet programma aan hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden.

Ons zeer uitgebreid gamma gereedschappen beantwoord aan al uw behoeften.

Referenties in heel de wereld

Ons zeer groot en gevarieerd cliënteel, heeft ons toegestaan zeer veel ervaring op te doen.

Wij verdelen zowel gereedschap als industriële toeleveringen en didactisch materiaal aan de grootste bedrijven in het land, maar ook internationaal.

Onder onze trouwe klanten zijn onder andere: de spoorwegen, de staalindustrie, de mijn- en scheepsbouw, de luchtvaartindustrie, de wapenindustrie, chemische bedrijven, staal constructies, enz.