Rollen en rechten

Wanneer u een account aanvraagt, krijgt deze de rol aankoper en de hieraan gekoppelde rechten. Afhankelijk van de functie van uw medewerker kan u hiervan afwijken en opteren voor de rol van beheerder of aankoopvoorbereider. Deze rollen bestaan uit een aantal rechten die per medewerker kunnen worden ingesteld. Met dit flexibel rollen en rechten systeem willen we u een efficiënte webshop aanbieden op maat van uw aankoopproces.

De voordelen ?

✓ Controle over de aankopen

✓ Aankoopvoorstellen kunnen voor het indienen nog aangepast worden

✓ De aankoopverantwoordelijke behoudt overzicht

✓ Geautomatiseerd proces

Welke rollen bestaan er ?

Hieronder vindt u een overzicht van de drie rollen en de standaard rechten die er aan gekoppeld zijn. Een nieuw account krijgt standaard de rol "aankoper". Indien u hiervan wil afwijken voor bepaalde medewerkers kan u dit signaleren via het formulier onderaan deze pagina.

  Aankoopvoorbereider Aankoper Beheerder
Bestellingen voorbereiden*    
Bestellingen plaatsen  
Brutoprijzen
Nettoprijzen  
Klantartikelnummer toekennen  
Overzicht medewerkers en accounts    


*De aankoopvoorbereider selecteert bij het afronden van zijn aankoopvoorbereiding de aankoper die de bestelling dient goed te keuren. De aankoper ontvangt een automatische e-mail om dit te bevestigen.

Wat is de standaard rol ?

Een login wordt standaard gekoppeld aan de rol "aankoper". Vul het formulier onderaan de pagina in om hiervan af te wijken.

Interessant! Hoe stel ik dit in ?

Indien u wil afwijken van de standaardrol "aankoper" voor bepaalde medewerkers kan u dit signaleren via onderstaand formulier. Vermeld in "uw verzoek" voor welke medewerker(s) u wenst af te wijken en welke rol en recht(en) u wil toewijzen, samen met hun contactgegevens.